Game Camps skapar nya möjligheter

Game Camps är ett internationellt samverkansprojekt som ger spelutvecklare från Sverige, Finland, Estland och Lettland en unik möjlighet att träffa nya människor inom branschen, visa upp sina färdigheter och lära sig vad som krävs för att utveckla en spelidé och starta ett lönsamt företag, tillsammans.

Med fokus på innovativ affärsutveckling och stödjandet av gränsöverskridande entreprenörskap i spelindustrin, blev Science Park Gotland den självklara samarbetspartnern i detta treåriga Central Baltic Interreg-projekt.

Tillsammans förändrar vi bilden av hur framtidens spelbolag kan komma att se ut.

Projektets huvudsyfte är att ge deltagarna kunskap om spelindustrin och möjligheten att inleda samarbeten inom den Centralbaltiska regionen. Game Camps har idag engagerat närmre 300 deltagare och 10 nya gränsöverskridande företag har bildats under loppet av två år.

Läs mer på gamecamps.info

Samarbetspartners

Finansiärer

Kommande event

Silicon Valley Pitching Event 2019

Läs mer

Dags att låta företagen ta klivet ut i världen!

Den 16-23 mars 2019 åker vi till GDC (Game Developers Conference) i San Fransisco. Våra Game Camps team kommer nu att få möjlighet att visa sina spel på mässan, möta investerare och delta i the Big Indie Pitch.

Detta och mycket mer! Du kan följa oss via sociala medier och senare på GDC Game Trends | Breakfast meeting där vi kommer att dela med oss av våra erfarenheter och tips.

Tidigare event

Game Camp Tallin 2017

Läs mer

Game Camp Riga 2017

Läs mer

Game Camp Kotka 2018

Läs mer

Game Camp Visby 2018

Läs mer