Få det att hända i höst? Ansök innan 25 augusti!

Få det att hända i höst!

Det finns många behov hos nystartade bolag och entreprenörer med nya affärsidéer. För att stötta gotländska företag under startup-fasen erbjuder Science Park Gotland kostnadsfritt stöd i programform. Perfekt för dig som vill sätta snabbare fart på ditt företags utveckling.

Därför lyfter Gotland mot skyn i ”Talent City Index”

Gotland Almedalen Science Park Gotland

När resultatet i Talent City Index för andra året i rad presenterades för några veckor sedan var det tydligt att Gotlands ranking seglar upp från en bra placering till en riktig toppnotering. För direkt efter de tre storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö, rankar frilansare och entreprenörer Gotland som den mest attraktiva platsen.

Vi söker driven medarbetare inom entreprenörskap, innovation och hållbarhet

Är du en passionerad entreprenör med ett starkt intresse för innovation och hållbar utveckling? Vill du vara en nyckelspelare i att forma Gotlands framtid? Vi på Science Park Gotland söker nu en engagerad och driven kollega för att stärka vårt team!

Unikt samverkansprojekt banar väg för agrivoltaik i Sverige 

För att lyckas med energiomställningen krävs att vi hanterar intressekonflikter som uppstår. En sådan är markanvändningen där jordbruk och solelsproduktion idag ibland står för motstående intressen. Lösningen kan ligga i agrivoltaik – en metod som istället kombinerar dessa två och skapar dubbel nytta för nyttjandet av marken.

Nytt pitchevent under Gotland Game Conference

Alma Jönsson jobbar med hållbarhet för startups

Gotland Game Conference (GGC) är ett årligt evenemang som arrangeras av institutionen för speldesign vid Uppsala universitet, Campus Gotland. Under tre dagar kan du på mässan på Donners Event i Visby träffa spelstudenterna och testspela deras spel samt ta del av engagerande samtal med spelutvecklare och designers från hela världen. Dessutom arrangeras för första gången ett pitchevent hos oss på Science Park Gotland, där utvalda studenter får pitcha för bransch, förläggare och investerare.