Nätverksträff WiB Gotland 7 mars

Välkommen till årets första nätverksträff!

Efter lanseringen i oktober har nätverket vuxit, och vi är så peppade på att träffas igen. Efter förra träffen skickade vi ut ett frågeformulär för att stämma av formatet och hur ni ville ses framöver – resultatet var enhälligt: inspiration & nätverkande är absolut viktigast, och tiden vi körde senast passar de flesta. Så nu kör vi vidare på liknande upplägg när vi ses den 7 mars!

Datum: torsdag 7 mars
Tid: 16-19

Vi bjuder på dryck och matigt tilltugg – tillsammans med massor av inspiration och härligt nätverkande. 

Kvällens tema: tillväxt

Vi inleder med att Carolina Lahdo fördjupar sig på temat tillväxt. Hon kommer belysa olika typer av kapital (lån/riskkapital), hur man kan jobba med en mentor/styrelse/advisory board, vad det innebär att anställa mm. Det kommer finnas mycket utrymmer för frågor och diskussion.

Kvällens inspiratör: Sara Serray

Efter det får vi lyssna till en otroligt spännande story. Sara Serray är kvällens inspiratör och hon kommer berätta om den resa hon gjort med Wellibites – från hobby till börsbolag.

När Sara Serray inte kunde hitta hälsosamt godis började hon tillverka det själv hemma i köket. Fem år senare är Wellibites marknadsledande och Sara har hunnit göra succé i Draknästet samt sålt sitt livsverk till börsnoterade Humble Group. 

Sara är apotekaren, kostexperten och gottegrisen som vill skapa förändring. Varför innehåller godis upp till 80% socker när det finns bättre alternativ? Varför tas genvägar när man kan göra smartare, mer hälsosamma val som smakar fantastiskt? För att ge världen ett bättre godis grundade hon Wellibites.

De första godisarna kokade hon i sitt kök och när de fick tummen upp av en godisälskande systerdotter visste Sara att hon var rätt ute. 

Hon vill bidra till en hälsosammare värld med mindre diabetes typ 2 och fetma. Med Wellibites tas ett steg på vägen dit med ett godis som både smakar och gör gott. Dessutom kan alla njuta av det utan att hindras av allergier eller etiska skäl. 

Idag är Wellibites en framgångssaga som bara växer i takt med att allt fler upptäcker:
Ett supersmarrigt godis utan onödigheter.

Varmt välkommen till en härlig kväll!
Anmäl dig här