Det finns många behov hos nystartade bolag och entreprenörer med nya affärsidéer. För att stötta gotländska företag under start up-fasen erbjuder vi kostnadsfritt stöd i programform. Perfekt för er som vill sätta snabbare fart på er utveckling!

Kanske är det just hjälp att sätta strategier, knyta nya kontakter, kunskaper och annat stöd som blir ovärderligt när det är dags att få fart på er affär? 

Ansök nu! Bolla din idé

SPG Startup

Första steget – hitta er hållbara affärsmodell.

SPG Startup är programmet där du och ditt drivna team får stöd att lägga grunden till ett hållbart företag.

En chans att snabbt och smart hitta era kunder, förstå vad de vill ha och vilken plats som finns att fylla på marknaden. Målet? Att genuina insikter ska hjälpa er att framåt kunna skapa storslagna affärer.

Målet är att ni i slutet av programmet verifierat och formulerat en hållbar affärsmodell och en plan framåt för ert företag. I programmer lotsar vi er med kompetent stöd genom processen.

Hur går det till?

Ta del av rådgivning från en dedikerad affärsrådgivare som leder er genom programmet. Ni får tillgång till stödmaterial att arbeta med och nätverk som hjälper er framåt. 

SPG SUmmit

Fördjupat stöd för att ta fram er färdiga produkt och börja sälja.

Efter att ha arbetat fram en hållbar affärsmodell i SPG Startup finns det möjlighet att ansöka om vidare stöd i SPG Summit-programmet. 

Blir ni antagna till programmet stödjer vi er fram hela vägen till att ni utvecklat, lanserat, finansierat och kommit igång med att sälja er produkt/tjänst. Vi kommer lägga mycket tid och engagemang för att ni ska lyckas och förväntar oss att ni är minst dubbelt så dedikerade och fokuserade som vi!

Målsättning

Tillsammans med er utgår vi från en gemensam plan med tydliga mål för att ni under programmet ska:

  • Ta fram er produkt/tjänst
  • Hitta finansiering
  • Komma igång med er försäljning