Från idé till succé!

Det finns många behov hos nystartade bolag och entreprenörer med nya affärsidéer. För att stötta dig och ditt bolags utveckling kan vi erbjuda två, helt kostnadsfria, program där vi hjälper dig sätta snabb fart på din utveckling.

Kanske är det just hjälp att sätta strategier, nya kontakter, kunskaper och annat affärsutvecklingsstöd som blir ovärderligt när det är dags att få fart på din affär. 

Vi brinner för att skapa hållbar tillväxt och framtida arbetstillfällen på Gotland.

Om Science Park Gotland

Våra program

Vi hjälper startups att växa snabbt och smart!

Som deltagare i SPG Summit får du tillgång till kontinuerlig affärsrådgivning utifrån just dina och ditt bolags behov.

Att utveckla ett affärsidé kräver ofta en hel del resurser.

Vi hjälper dig med konkreta råd och tips kring bidrag, lån och investeringar.

Om du deltar i SPG Summit finns möjlighet till kontorsplats i vår kreativa miljö tillsammans med andra bolag som deltar i programmet.

Vi stöttar dig med att identifiera och komma i kontakt med de viktigaste personerna för att ditt bolag ska växa, såsom kunder, leverantörer, finansiärer och samarbetspartners.

Så säger några entreprenörer :

”Science Park Gotland har lärt mig att tänka större och våga mer. Utan dem hade jag troligen aldrig gett mig in på resan med en startup och innovation. De har varit och är ett fantastiskt bollplank under alla delar av resan.”

Emma Hällström / I Heat You

”Science Park Gotland has helped to guide us to a working business model, advised on securing financing and has great networking opportunities. We would not be where we are today without the support we have received over the past 9 months.”

Michael Ferguson / Viospatia