SPG Meetup 12/5 – Varumärke som tillgång

SPG Meetup 12/5

Välkomna till ännu en SPG Meetup med kunskap och nätverkande i fokus!

Denna gång pratar vi om varumärket som tillgång och faktum är att ditt varumärke kan vara en av dina största tillgångar när det gäller att snabbt etablera sig på marknaden. 

Att marknadsföra ett nytt företag kan vara en av de mest utmanande rollerna, speciellt när du försöker skapa en ny marknad. Man kämpar med ofta begränsade egna resurser mot etablerade beteenden och företag.

Många nystartade företag vill skjuta på att investera i byggande av och varumärke och varumärkesmarknadsföring då det kan vara svårt att mäta resultat i början och tillskriva satsningarna intäkter. Detta och varför man ska vara modig och se sitt varumärke som en tillgång värt att satsa på kommer vi att prata om samt göra en övning kring på torsdag 12 maj kl 11.30 -12.30.

Vår egen stjärna inom marknadsföring och kommunikation Lovisa Moberg kommer hålla i passet och vi ses på SPG-kontoret där vi bjuder på lunch under träffen. Kom gärna strax innan utsatt tid så ni hinner ta för er innan vi sätter igång prick kl 11.30. Har du några matpreferenser vänligen ange det i ett vändande mail tillbaka. För det och osa vänligen maila mig senast måndag 9/5.

Inför träffen ber vi er att fylla i denna korta enkät och det räcker att ett svar per bolag skickas in. Vänligen följ länken nedan:

https://forms.gle/PfCAmorxyxcyRwLU8

Observera att evenemanget endast är för de som deltar i SPG Summit. 

Välkommen!


Datum:
 Torsdag 12 maj mellan 11.30-12.30 (Vi bjuder på lunch!)


Plats: Science Park Gotland, Kaserngatan 1, Visby


Anmälan: Endast för deltagare i SPG Summit. Anmälan per mail till alma.jonsson@scienceparkgotland.se

Alma Jönsson jobbar med hållbarhet för startups

Alma Jönsson
Communityansvarig

Välkommen till Science Park Gotland, Kaserngatan 1 Visby