6 bolag till Slush – världens ledande startup-event

Slush

Under två dagar erbjuds ett fullspäckat program på en arena som samlar tusentals startups, investerare och företag från hela världen – med andra ord ett perfekt tillfälle för våra summit-bolag att knyta värdefulla, internationella kontakter för samverkan och framtida investeringar på en global marknad. 

Slush är ett årligt event, som i år går av stapeln 17-18 november. Det som började som ett mindre event med 250 deltagare 2008 har nu vuxit till en global arena som under två dagar lockar över 4600 startups, 2600 investerare plus en mängd övriga intressenter. Huvuduppdraget är dock detsamma som från starten: att stärka ekosystemet för startups runt hela världen på ett inkluderande och hållbart sätt. 

Slush-teamet

 

Vi på Science Park Gotland besöker eventet för första gången. Från oss åker våra två affärsrådgivare Daniel Freeman och Johan Andersson, samt Alma Jönsson som arbetar som hållbarhets- och communityansvarig. Med sig har de fem av bolagen i SPG Summit, som nu alltså får chansen att visa upp sig på en internationell arena. Genom projektet Zero erbjuds bolagen möjligheten att delta – men jobbet gör de själva i form av att boka och genomföra möten med potentiella investerare och andra värdefulla nyckelpersoner. 

Dessa fem SPG Summit-bolag medverkar på Slush 2022:
Kaldi AI
Komponent Works
Limber
Smakshare
Tegbot
Youfood

 

 

Projektpartners, Zero