SPG Community-träff med CAKE-grundaren Stefan Ytterborn 26/6

Foto: Tobias Lundkvist

En spännande tid är i full blom och på SPG har det hänt en hel del både i verksamheten men också ute hos våra startups och aktörer. Vi vill ta tillfället i akt och bjuda in till en träff för att i en avslappnad form dela med oss av kunskap och kontakter, bygga relationer och växa tillsammans. Välkommen till oss på Science Park Gotland måndagen 26 juni.

Vi är väldigt glada att kunna presentera kvällens gäst Stefan Ytterborn, grundare och vd för CAKE som har gjort stor succé på en global nivå med sina eldrivna motorcyklar. Stefans framgångar började dock långt innan CAKE och han har en rad lyckade bolag och bedrifter i ryggsäcken. Den röda tråden i hans karriär är passion, viljan att göra gott och sin (man skulle kunna tro magiska) förmåga att bygga innovativa bolag med starka affärsmodeller.

Om detta och mycket mer kommer ni få lyssna till när vår egen Johan Andersson, affärsrådgivare på SPG, kommer ställa frågor och lotsa oss genom alla spännande förehavanden, tips och lärdomar Stefan har att dela med sig av.  

Som ni hör så har vi en spännande kväll framför oss. Är du intresserad av att medverka? Kontakta Alma Jönsson för mer information och inbjudan.

För mer information, kontakta:

Alma Jönsson jobbar med hållbarhet för startups

Alma Jönsson
Hållbarhets- och communityansvarig

alma.jonsson@scienceparkgotland.se

070-870 71 96