Almedalsmingel med WiB och SPG 28 juni

Almedalsveckan i Visby närmar sig med stormsteg och vi är glada över att kunna bjuda in till ett mingel med diskussioner kring ett relevant och viktigt ämne, chans att nätverka med entreprenörer och investerare samt träffa oss som jobbar på Science Park Gotland.

WiB är ett Stockholms-nätverk som skapats för att samla kvinnliga entreprenörer i ett inspirerande sammanhang för att prata om entreprenörskap, investeringar, börsen mm. Nätverket drivs av Carolina Lahdo som själv är verksam inom finansbranschen och på nära håll fått insyn i hur få kvinnor som söker kapital nekas trots fantastiska affärsidéer, samt det faktum att endast 1% av riskkapitalet i Sverige investeras i kvinnors bolag. Carolina drivs av att synliggöra fler kvinnor och inspirera till att våga drömma stort! 

Vi ser verkligen fram emot att välkomna Carolina och WiB-nätverket till Visby och ett gemensamt Almedalsmingel med fokus på just dessa frågor den 28 juni kl 16-18 hos oss på Science Park Gotland. 

På plats under minglet är också Peg Söderberg, en av två systrar som äger Moving Floor AB – ett gotländskt bolag som utvecklar, tillverkar och säljer patenterade moduler för automatisk rengöring av djurstallar med målet att minska klimatavtryck och behov av preventiv antibiotikaanvändning. I höstas landade systrarna investeringar för 40 miljoner i bolaget i syfte att industrialisera och skala produkterna på den internationella marknaden. Hur det gick till och vad de har lärt sig under resans gång berättar Peg mer om under eventet.

Vi fyller på med fler talare löpande. Är du intresserad av att medverka? Kontakta Alma Jönsson för mer information och inbjudan.

För mer information, kontakta:

Alma Jönsson jobbar med hållbarhet för startups

Alma Jönsson
Hållbarhets- och communityansvarig

alma.jonsson@scienceparkgotland.se

0768-707196