SPG Invest stödjer Pettersson & Munthe AB:s innovativa expansion

Pettersson & Munthe
I en tid då konsumenternas efterfrågan på hälsosamma och innovativa dryckesalternativ aldrig varit större, är vi på Science Park Gotland Invest stolta över att meddela vår senaste investering från Startupfonden i det lovande lokala företaget Pettersson & Munthe AB. Som en dynamisk aktör inom dryckesbranschen, har de två gundarna Caroline Munthe Mossvall och Karin Pettersson fångat marknadens intresse med sitt unika erbjudande: alkoholfritt sparkling tea, en produkt som inte bara smakar gott utan också bidrar till en mer ansvarsfull och hälsomedveten livsstil.

Caroline och Karin, som har sina rötter i det inspirerande entreprenörsklimatet på Gotland, har har gått i Science Park Gotlands inkubatorprogram, där de har fått tillgång till värdefulla resurser, aktiv coachning och dedikerad affärsrådgivning . Genom vårt nära samarbete har vi sett företaget växa och utvecklas, och deras engagemang för innovation och kvalitet har gjort ett bestående intryck. 

Investeringen i Pettersson & Munthe AB markerar en viktig milstolpe i deras tillväxtresa. Med kapitalet planerar de inte bara att utöka sitt produktsortiment med fler nyskapande drycker utan också att ta sina produkter till nya marknader. Denna expansion är ett spännande nästa steg för företaget och en bekräftelse på deras potential att revolutionera dryckesindustrin med hälsosamma, alkoholfria alternativ. 

Karin Pettersson och Caroline Munthe Mossvall, grundare av Pettersson & Munthe AB.

Det är med stor förväntan vi ser fram emot att följa Pettersson & Munthe AB:s framsteg. Karin och Carolines förmåga att kombinera traditionella smaker med moderna, hälsomedvetna trender lovar väl för deras framtid på både den nationella och internationella arenan. För konsumenter som söker efter unika och ansvarsfulla dryckesalternativ, kommer Pettersson & Munthe AB:s produkter att erbjuda en spännande ny smakupplevelse. 

Håll utkik i detaljhandeln, på utvalda restauranger och hos Systembolaget när Pettersson & Munthe AB:s nya produkter lanseras – en bubblande uppmaning till alla som uppskattar kvalitet, innovation och en medveten livsstil att upptäcka och stödja en av Gotlands mest spännande nya dryckesinnovatörer!

På Science Park Gotland Invest är vi engagerade i att stödja och främja lokala entreprenörer som Pettersson & Munthe AB, och vi ser fram emot att fortsätta vara en del av deras resa mot framgång. Genom vårt engagemang hoppas vi inspirera fler startups att sträva efter innovation och tillväxt, med oss vid deras sida som en partner de kan lita på. 

Vill du veta mer? Ta kontakt!

Patrik Lord Träff, verksamhetscontroller på Science Park Gotland

Patrik Lord Träff
Verksamhetscontroller

patrik.lordtraff@scienceparkgotland.se

Tel: 070-572 36 09