SPG Meetup 22/9 – Internationalisering

SPG Meetup_int

Välkomna till höstens andra SPG Meetup torsdag 22/9 kl12.00-13.00 med tema Internationalisering

Vi kommer att få lyssna till Thomas Lööw som till vardags arbetar som affärsrådgivare med internationalisering som inriktning på BizMaker i Sundsvall. Han har varit involverad i svenska globala bolag inom bland annat Life Science- och Saas-branschen. Han har lång erfarenhet av att stötta företag i både startup- och scale up- fas via SISP, Swedish Incubators & Science Parks. Förutom sitt uppdrag på BizMaker så är Thomas också medgrundare i ett nytt startup-bolag, Pwrs AB, som arbetar med unika mobila escrow-betallösningar.

Vi börjar med en föreläsning inom ämnet där Thomas delar med sig av sina bästa insikter och take aways för att lyckas på utländska marknader. Under eftermiddagen kommer det finnas tid för några av er att få en one on one-sittning där ni har möjlighet att få rådgivning kring era exportplaner och handfasta tips för att nå era mål. För er som inte har nått hela vägen dit är det också ett bra tillfälle att få input inför kommande affärsplanering. Kontakta Alma för mer information om lediga tider och bokning.

Glöm inte att anmäla er till föreläsningen kl 12-13. Vi bjuder på lunch så har ni några matpreferenser ta gärna med det i samma mail. 

Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er!

 

Välkommen!

Datum: torsdag 22/9 kl12.00-13.00 (vi bjuder på lunch!)

Plats: Science Park Gotland, Kaserngatan 1, Visby

Anmälan: Endast för deltagare i SPG Startup och SPG Summit. Anmäl dig via mail till: alma.jonsson@scienceparkgotland.se

 

Alma Jönsson jobbar med hållbarhet för startups

Alma Jönsson
Community- och hållbarhetsansvarig

Lorem ipsum..