Livli Kombucha nominerade till Svenska Designpriset

Livli_Designpriset
Inte bara god, utan också väldans snygg! Det tidigare SPG Summit-bolaget Livli Kombucha har chans att vinna Svenska Designpriset i kategorin förpackning Mat & Dryck.
 
Med kärleken till te i centrum har Petra och Carl och deras Livli gått igenom SPG Startup och SPG summit, och lanserade under våren 2022 deras första kombucha på den svenska marknaden. I en lokal i Slite bryggs och fermenteras drycken varsamt och småskaligt. Teet köper de rakt från småodlare med fullt fokus på miljö och människor. Kombuchan förpackas och säljs i burk – helt enkelt för att fler burkar än flaskor pantas i Sverige och burken går att återvinna hur många gånger som helst. Dessutom skyddar burken bättre mot syre och ljus vilket ökar hållbarheten på drycken. Nu har dessutom burkens design uppmärksammats av fler, och Livli Kombucha är nominerade till Svenska Designpriset.
 
Låt oss hjälpas åt att rösta fram denna genuina, gotländska hantverksdryck med Petra och Carl i spetsen till vinnare i ”Peoples Choice” i denna prestigefyllda tävling. Varje röst räknas!
 
Röstningen öppnar idag och pågår till och med 25 september. Rösta här!  
 

Om bidraget

Livli är ett resultat av kärlek till te. Teet spelar huvudrollen, utan onödig kryddning. Hämtat från Murali Subramanians självförsörjande tefarm i Nilgiribergen i Indien. Producerat i Hellvi/Gotland.
 
Byrå: Entire Creative Studio
Designer: Mattias Brodén
Illustratör/fotograf: Mattias Brodén
Projektledare: Mattias Brodén
Kund: Livli
 
Rösta här