SPG Meetup 29/11 – tema Styrelsearbete

Välkommen till en ny SPG Meetup där bolagen i vår inkubator får träffas och inspireras utifrån olika teman. Den 29 november gästas vi av vår egen Elisabeth Kalkhall som fokuserar vi på vikten av ett professionellt styrelsearbete, vilka lagkrav som finns och hur du hittar rätt kompetens till just din styrelse.

Hur kan en styrelse bidra till framgång och tillväxt för en startup? 

När ni navigerar i komplexa situationer som investeringsrundor, rekrytering, samarbeten och lansering ställs det stora krav på ledning och styrning. En styrelse kan bidra med kompletterande kompetenser, erfarenhet och kontakter som ger ett ovärderligt stöd i dessa processer. 

Onsdagen den 29 november kl 11.30-12.30 gästas vi av styrelseproffset Elisabeth Kalkhäll som kommer berätta om sina erfarenheter och ge tips på hur man som startup ska tänka när man formar och sätter en styrelse. Elisabeth är jurist med kandidatexamen från Handelshögskolan i Göteborg och har jobbat med affärsutveckling i 25 år. Hon har varit VD för Gotlandshem och Almi Gotland, driver idag Elisabeth Kalkhäll AB där hon erbjuder tjänster inom bland annat chefs- och ledarskapsutveckling, stöttar SPG:s startups och ansvarar för Styrelseakademin på Gotland.

Vi ses på SPG-kontoret och det bjuds på lunch under träffen. Kom gärna strax innan utsatt tid så ni hinner ta för er innan vi sätter igång prick kl 11.30. 

Osa senast 22 november via mail och ange eventuella matpreferenser. Ta tillfället i akt och fundera kring ämnet på förhand och kom gärna förberedda med frågor till Elisabeth. För frågor om träffen eller något annat ni funderar på tveka inte att höra av er till mig eller er affärsrådgivare!


Endast för bolag i SPG Startup och SPG Summit. 

 

Välkommen!

Datum: 29 november

Tid: 11.30-12.30 (vi bjuder på lunch)

Plats: Science Park Gotland, Kaserngatan 1 i Visby

Anmälan: via mail till alma.jonsson@scienceparkgotland.se senast 22/11 (glöm inte att ange ev allergi).

 

ALMA JÖNSSON, Hållbarhets- och communityansvarig på Science Park Gotland

Alma Jönsson
Hållbarhets- och communityansvarig