Ansök om SKAPA-priset 2024!

Har du hittat en ny lösning, utvecklat en produkt eller tjänst som kan leda till kommersiella möjligheter? Då är SKAPA-priset något för dig!

I år kommer över 1,5 miljoner kronor att delas ut till de mest nyskapande och kreativa idéerna i Sverige – ett perfekt stöd för att kunna fortsätta utveckla en idé eller innovation och komma ett steg närmare framgång.

SKAPA-priset delas ut till den person, som gjort mest förtjänstfulla insatser när det gäller nyskapande och kreativitet och utveckling av produkter och tjänster som kan leda till kommersiella möjligheter. Priset har delats ut varje år sedan 1986 och vinnaren kan kalla sig svensk mästare i innovationer. Priset delas först ut på länsnivå, där alla länsvinnare får 10 000 kronor, sedan nationellt med en prissumma på 500 000 kronor.

SKAPA Talang delas ut till framtidens talanger. Priset delas ut till den  unga person, högst 30 år, som gjort mest förtjänstfulla insatser när det gäller nyskapande och kreativitet, utveckling av produkter och tjänster som kan leda till kommersiella möjligheter. Utmärkelsen ger kraft åt innovationsklimatet i Sverige.

Inspireras av förra årets vinnare, som båda genomgått våra program:
> Karin Falkemo/Ryde Equesrtrian
> James Kerber/DevStacks

Om Skapa-priset

SKAPA-priset är Sveriges största innovationspris, med syfte att ge stöd till uppfinnare att utveckla sina idéer. Stiftelsen SKAPA bildades till minne av Alfred Nobel 1985 och delade ut sitt första pris 1986.

Läs mer och ansök på www.stiftelsenskapa.se 
Sista ansökningsdag är 31 maj.